Coachen bij verlies en rouw

-testsite-

‘Verlies is niet het einde, verlies is een nieuw begin’

Verlies raakt je ten diepste. Iedereen reageert anders op verlies en verdriet.
Er is geen goede of foute manier om hier mee om te gaan. Het wordt zwaarder als je het verdriet moeilijk toe kunt laten, omdat de omgeving er van alles van vindt. Er wordt vaak zoveel advies gegeven dat je niet meer kunt of durft te luisteren naar je eigen stem, of je eigen gevoel.

Tijdens coachgesprekken luister ik naar jou, samen onderzoeken we wat jij op dit moment in je leven nodig hebt. Waar zit je veerkracht. Hoe kun je verdriet toelaten en hoe kun je verder leven met het verlies dat je bij je draagt. Op jouw tempo zet je stappen waardoor je weer verschil gaat voelen tussen donkere en lichte momenten.

Rouw is rauw

Rouwen is hard werken. Mijn manier van coaching geeft inzicht in jezelf.  Verlies verwerk je niet, je geeft het ook geen plekje, je verweeft het in je leven. Het blijft bij jou. Door verdriet toe te laten komt er ruimte voor zingeving.

Door mijn eigen ervaring met verlies en rouw, heb ik veel aandacht en ruimte voor jouw verhaal en verdriet. Je bepaalt zelf hoe vaak en hoe lang je coaching nodig hebt. Omgaan met verlies en rouw heeft geen tijdschema. Alleen jij kunt aangeven wat je voelt en nodig hebt. Ik hou een spiegel voor en benoem wat ik zie en voel, om jou meer inzicht in jezelf te geven. Samen kunnen we kijken naar het nieuwe pad dat jij bewandelt. Mijn ervaring is dat veel mensen 3 bezoeken als voldoende ervaren. Het is aan jou om dit te beslissen.

Spreekt dit je aan?
Neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.
Aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden.
Per consult van een uur bedraagt mijn tarief voor particuliere coaching €80 

Ik deel geen informatie met anderen.
Indien nodig verwijs ik door naar specialisten.

    * Als coach ben ik aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches)