Groepen

-testsite-

‘Voorkom langdurig verzuim en bevorder duurzame inzetbaarheid’

Als trainer ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van groepen, die te maken hebben met verlies en rouw. Verzuim en duurzame inzetbaarheid is een belangrijk punt van aandacht bij organisaties. Door goede begeleiding van medewerkers met rouw kun je langdurig uitval voorkomen. Voorkom langdurig verzuim.
Onder het kopje workshop/lezing vindt u een voorbeeld van een workshop die kan worden aangepast aan de wensen van uw team of organisatie. In een vrijblijvende kennismaking leg ik graag de meerwaarde van deze workshop uit.

Als trainingsacteur ben ik inzetbaar voor oefensituaties bij trainingen. Zie mij als levend lesmateriaal en sparringpartner bij het verbeteren van communicatie. Ik help cursisten zich bewust te worden welk effect hun gedrag heeft op de ander. Door dit te oefenen ervaar je hoe je beter kunt communiceren.


Specifiek voor bedrijven, die meer aandacht willen voor medewerkers die na een verlies, met rouw terugkeren in hun werk heb ik een workshop ontwikkeld. Deze is met name geschikt voor managers, teams en collega’s. Verzuim en duurzame inzetbaarheid is een belangrijk punt van aandacht bij organisaties. Door goede begeleiding kun je langdurig uitval voorkomen. (klik hierboven op de link workshop)

‘De deelnemer staat centraal’

Ik oefen op een lichte manier praktische vaardigheden van gespreksvoering met cursisten, zodat zij een succeservaring krijgen en zich sterker voelen in hun dagelijkse omgang met anderen.
Dit kan tijdens een (bedrijfs-)groepstraining of individueel.

Op aangeven van de cursist speel ik diverse personages op een natuurlijke manier. Belangrijk hierin is dat de cursist de personage herkent en op deze manier een positieve leerervaring krijgt.

Bijvoorbeeld:

  • een dominante cliĆ«nt die veel aandacht vraagt;
  • een medewerker in de weerstand bij verandering;
  • een medewerker die terugkomt op het werk na een moeilijke periode;
  • een collega die je wilt aanspreken op gedrag.

Oefenen in een veilige omgeving, daar gaat het om. Met name na een theoretische training is het mooi om het geleerde in de praktijk te testen met een trainingsacteur.

In de feedback is het voor mij van belang dat de cursist met een goed gevoel naar huis gaat. Leerpunten combineren met de werkwijze die de cursist al goed afgaat zorgen voor een liftend effect. Hierdoor is een cursist ook meer gemotiveerd om zijn nieuw aangeleerde punten te gaan gebruiken.

‘Workshop of lezing?’

Wilt u geen workshop, maar wel een informatiebijeenkomst hierover? (klik hierboven op de link lezing)